Een merk met het modehart op de goede plek, dat is Matt & Nat. Matt & Nat tassen zijn niet alleen heel stijlvol, ze zijn ook nog eens super verantwoord. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van dierlijke materialen én wordt de voering van de tassen van een heel bijzonder (gerecycled) materiaal gemaakt.

MATT & NAT tassen: Mat(t)erials & Nature

Matt & Nat is een merk dat is ontstaan vanuit het idee dat materiaal en natuur elkaar zouden moeten kunnen versterken. Het produceren van bepaalde materialen zou nooit ten koste van de natuur moeten gaan. Daarom wordt er bij Matt & Nat uitsluitend gebruik gemaakt van milieuvriendelijke productiemethoden en zijn dierlijke materialen uitgesloten. Het merk heeft een grote passie en bewondering voor de wereld om ons heen, en doet er dan ook alles aan om daar op een zo verantwoord mogelijke manier mee om te gaan. Het motto van Matt & Nat? Live beautifully!

Live beautifully

Matt Nat Tassen

#Vegan

In plaats van dierlijke materialen zoals leer, worden de meeste tassen gemaakt van zogenaamd “vegan leather”. Dit is dus geen echt leer, maar PU (polyurethaan) of PVC (polyvinylchloride) van zeer hoge kwaliteit. Matt & Nat is daarnaast constant op zoek naar nieuwe en innovatieve materialen en productiemethoden, waarbij duurzaamheid en milieuvriendelijkheid centraal staan. Zo is de voering van alle Matt & Nat tassen gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen en wordt er momenteel geëxperimenteerd met gerecyclede fietsbanden.

Matt Nat Tassen Shop

Shop de collectie

De collectie van Matt & Nat bestaat uit tijdloze ontwerpen. Dat Matt & Nat zich graag laat inspireren door de natuur en de texturen en kleuren die daarin voorkomen, is duidelijk terug te zien in de collectie. De natuurlijke kleuren en de minimalistische vormgeving zorgen ervoor dat de tassen geschikt zijn voor elke gelegenheid. Hieronder vind je vast een aantal van onze favorieten, die je direct kunt shoppen door op de icoontjes te klikken. Ga jij voor een crossbody, een rugzak of toch een handtas?