Bangle armbanden zijn super hot en we waren dan ook helemaal enthousiast toen we deze collectie van Originals Only zagen! Mooie armbanden om te mixen en matchen met inspirerende quotes. Naast de quotes zien we ook armbanden met buffels, ananassen, veertjes en meer. De prijzen van deze collectie variëren van 50 euro tot 75 euro. Hieronder alvast een sneak preview van de collectie.

Boho vibes

Wil je ook na de zomer de bohemian feeling vasthouden? Dan zijn de Originals Only armbanden een musthave! Of je nou houdt van goud, zilver of rosé.. Het zit allemaal in deze collectie. En wist je dat deze kleuren ook perfect zijn om te mixen? Laat je inspireren door onderstaande video en klik hier om de hele collectie van Originals Only te bekijken op Brandfield.nl.

 

Met de bohemian geïnspireerde armbanden van Originals Only voel je meteen het avontuur door je heen stromen. Dit merk staat bekend om zijn speelse  armbanden met het opvallende goldplated brass, die niet alleen perfect passen bij een modern klassieke outfit voor haar, maar ook prima te combineren zijn bij de trendy chique looks van nu.”

COLLECTIE VAN ORIGINALS ONLY

Een veelzijdige collectie armbanden vormt de basis van de Originals Only sieraden. Ze staan allemaal in het teken van de bohemian lifestyle, speels, eigenwijs en goed met elkaar te combineren.  De armbanden zijn gemaakt goldplated brass wat ze een robuuste look geeft. Je kunt daarbij kiezen in brons, zilver of versies met een prachtige gouden finish waarmee je jouw outfit net wat extra chic geeft. Ook fijn: alle armbanden zijn nikkel- en loodvrij.

Processed with Snapseed.

originals only

Originals Only – De modellen

Enthousiast geworden? Hieronder vind je een greep uit onze collectie. Maar dit is nog lang niet alles! Klik op de foto om meer armbanden van dit toffe merk te zien.

originals only