We hebben weer een leuk nieuw merk aan de collectie toegevoegd: Maak kennis met de horloges van Violet Hamden! Bij Violet Hamden geloven ze dat een horloge meer is dan alleen een style item. Violet Hamden is dan ook niet slechts een nieuw horlogemerk; het is een nieuw avontuur.

A new story begins

Violet Hamden staat voor een bewuste levensstijl. Het horloge helpt je niet alleen om bewust te zijn van de tijd (of om gewoon even te checken hoelaat het is) maar juist ook met wat je met die tijd doet. Leef in het moment en creëer je eigen verhaal.

Ontdek de mooie alledaagse dingen die er om je heen plaatsvinden, de mensen die je ontmoet en de ervaringen die je beleeft. De stilte van de natuur of het levendige stadsleven. Dag en nacht. Het is een oneindige reis.

De collectie

De collectie bestaat uit twee categorieën: Nowness en Day & Night. De Nowness horloges zijn sportief en draag je bijvoorbeeld tijdens een rondje hardlopen of een avondje dansen in de stad. De Day & Night collectie is tijdloos en elegant, en zowel geschikt voor een dagje op kantoor of een avond uit. Eén ding hebben deze horloges allemaal gemeen: ze zijn minimalistisch, stijlvol en helemaal van nu. Bij aankoop van een horloge ontvang je een ook een leuke wikkelarmband, waarmee je je wristparty helemaal compleet kunt maken.

Wil je meer zien? Bekijk dan zeker even onderstaande video en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal! Meer informatie over het merk vind je ook op de website van Violet Hamden.