De gezelligste periode van het jaar is weer aangebroken! Sinterklaas is het land alweer uit en inmiddels staat de kerstboom weer in de woonkamer. De feestdagen staan natuurlijk helemaal in het teken van time to shine!

Want wat is er leuker dan je geliefde of een dierbare vriend/vriendin of familielid verrassen met een mooi cadeautje? En tijdens Oud & Nieuw mogen we helemaal uitpakken met onze party outfit. Beautyblogger Serena Verbon van Beautylab is het helemaal met ons eens: je look is niet compleet zonder mooie style items.

We vroegen Serena haar favorieten met jullie te delen en maakten van de gelegenheid gebruik om haar het hemd van het lijf te vragen. Of beter gezegd, haar partydress.. Benieuwd hoe deze succesvolle dame haar feestdagen doorbrengt? Lees snel verder!

serena verbon

serena verbon serena verbon beautylab

Shop Serena’s look hier. 

Kerst of Oud & Nieuw?

Kerst, want dan ben ik met familie en dat staat voor mij echt op nummer 1.

Waar vier jij dit jaar kerst?

Ik heb een eigen huis gekocht dus het lijkt me heerlijk om thuis de gastvrouw te zijn!

Ik word heel blij van de momenten na het kerstdiner, wanneer we met de hele familie lekker zitten na te tafelen of spelletjes spelen. Deze momenten maken mij echt gelukkig.”

Wat draag je met kerst?

Iets chics zoals een jurkje, broekpak of feestelijke top met pailletten. Mijn haren gaan in de krul voor een glamoureus effect en ik stijl de out t af met een lekker parfum en sieraden. Ik houd van subtiele kettinkjes die je over elkaar heen kunt dragen of meerdere ringen aan één hand. Ik ben ook dol op alles wat glinstert, zoals op Swarovski kristallen.

Wat staat er op je Christmas Wishlist?

Ik ben dol op gouden sieraden zoals de ringen van Pandora of de kettingen van Heart to Get. Ook vind ik de goldplated open traingle choker van Karma érg mooi!

Shop de stijl van Serena Verbon

serena verbon beautylab serena verbon beautylab serena verbon beautylab serena verbon beautylab serena verbon beautylab serena verbon beautylab