Het is inmiddels alweer mei en dus willen wij vanaf nu maar één ding: warme en vooral zonnige lentedagen. Helaas werkt het weer nog niet echt mee, en zeker voor de wat koelere avonden is een lekker vest vaak geen overbodige luxe. Maar hoe draag je zo’n grof breisel nou het beste zonder dat je look te nonchalant of te winters wordt? Blogger Lian Galliard laat het je zien.

Cozy chic

De truc zit ‘m in de combinatie. Een grof gebreid vest in combinatie met een gescheurde skinny jeans? Waarom niet! Geef je look een chique touch door net als Lian te kiezen voor een luchtige, vrouwelijke top met kanten details en een paar goede hakken. Geen fan van (hoge) hakken? Kies dan voor bijvoorbeeld een paar leren ballerina’s of platte loafers. Op deze wijze geef je je outfit wat meer balans én zorg je ervoor dat het niet te zwaar (lees: winters) wordt. Ook vorm je zo een mooi contrast, waardoor je outfit diepte krijgt.

De finishing touch

Zo’n contrast creëer je niet alleen door het combineren van verschillende kledingstukken, ook met het toevoegen van style items kun je een hoop. Wanneer je een grof vest draagt, is het mooi om te kiezen voor iets subtielere accessoires. Dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je niet lekker kunt mixen! Als je voor fijnere sieraden kiest, is het juist heel leuk om bijvoorbeeld te gaan voor meerdere laagjes. Draag verschillende kettingen samen voor een speels effect. Om je outfit helemaal compleet te maken, kies je voor een stijlvolle tas.

Bekijk de video onderaan dit artikel voor nog meer outfit inspiratie! Spreekt deze look je aan? Klik op de icoontjes in de foto’s voor meer informatie over de producten én om ze direct te shoppen.

Draag verschillende kettingen samen voor een speels effect