Heb je binnenkort een coffee date in de stad? Ook dat is een ideale gelegenheid om iets leuks uit de kast te trekken. Het liefst een comfortabele outfit, die tegelijkertijd ook stijlvol is. Hoe je dat doet? Blogger Lian Galliard laat het je zien!

Coffee date

Of je nou afspreekt met je vriendinnen, je vriend of een first date hebt, een coffee date hoort relaxt te zijn en dus kies je voor een outfit waar je je goed in voelt. Heb je een favoriete jeans? Trek ‘m aan! Klinkt misschien wat (te) casual, maar met een spijkerbroek kun je eigenlijk alle kanten op. Zo kun je ervoor kiezen om er net als Lian een mooie off-shoulder top op te dragen, waardoor je look in één klap een stuk chiquer wordt. Easy as that!

Style items

It’s all in the details, en dus maak je je outfit af met wat mooie style items. Lian draagt een opvallend zwart horloge, wat een mooi contrast vormt met de rest van de zilveren sieraden. Verder heeft ze gekozen voor een opvallende ring, wat haar look direct iets extra’s geeft. Oh, en een off-shoulder top leent zich perfect voor het toevoegen van een ketting!

Meer zien van deze look? Bekijk dan onderstaande video! Vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal voor meer inspiratie.

Binnenkort een dagje naar het strand? Laat je inspireren door deze beach outfit!