Niets fijner dan de vakantie te vieren met een heerlijke ontspannen day at the beach. Het geluid van de golven, de zon op je huid: Life’s a beach! Lian laat je zien hoe je zelfs op zo’n luie dag stijlvol voor de dag kunt komen.

Speel met kleur

Een gebruinde huid is het perfecte canvas voor wat kleurrijke (bad-)kleding. Kies eens voor iets anders dan een bikini en ga net als Lian voor een mooi gekleurd badpak. Een badpak is een super multifunctioneel item, omdat je ‘m ook kunt dragen als een top. Twee-in-één dus! In combinatie met een paar leuke jeans shorts is dit niet alleen een leuke look voor naar het strand, je zou het ook zó op een festival kunnen dragen.

Tip: Vind je een print vaak te druk? Kies er dan voor om het te combineren met een item in een (basic) kleur die ook in de print voorkomt. Zo draagt Lian een blauwe jeansshort, die het geheel direct wat rustiger maakt.

Accessoires

Geen outfit compleet zonder accessoires! Zelfs een beach outfit kun je opspicen door wat mooie style items toe te voegen. Een zonnebril draag je waarschijnlijk sowieso, maar wat dacht je van een paar mooie armbanden, of een mooie ketting? De zilveren sieraden die Lian heeft gekozen geven deze outfit een klassieke touch.

Meer zien van deze zomerse look? Bekijk dan onderstaande video en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal.

 
Ga jij binnenkort op vakantie? Lees dan onze tips voor het inpakken van je koffer en ga stress-vrij op reis!