De grote dag waar elk meisje van jongs af aan al van droomt… Je bruiloft. Een bijzondere dag die je met je geliefden wil vieren. Maanden van tevoren ga je al op zoek naar een jurk, bijpassende schoenen en heb je al ideeën over je kapsel en make-up. Maar wat dacht je van trouwsieraden? Ze kunnen je look maken of breken. Als inkoper bij Brandfield zie ik zoveel moois voorbij komen en dat wil ik jullie natuurlijk niet onthouden! In deze blog deel ik mijn tips voor de mooiste sieraden om je wedding look compleet te maken.

Welk sieraad je draagt tijdens je huwelijk, hangt natuurlijk erg af van je jurk. Heb je een simpele jurk, dan mag je beste uitpakken met sieraden. Swarovski bijvoorbeeld hele mooie kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Je kunt ook kiezen voor opvallende oorbellen van bijvoorbeeld Pandora of Lola&Grace. Als je kiest voor een opvallend item, is het mooi om je overige sieraden subtiel te houden.

Om alvast in de stemming te komen deel ik hieronder een aantal mooie inspiratiefoto’s van Pandora en daarna volgen mijn shopping tips.

trouwsieraden pandora

trouwsieraden pandora TROUWSIERADEN PANDORA

trouwsieraden

Gedurfde trouwsieraden

Swarovski trouwsieraden

Swarovski JPG Ketting €199

trouwsieraden pandora

Pandora zilveren oorbellen €69,-

lola and grace oorbellen

Lola and Grace Oorbellen €34,90

Pak je al helemaal uit met je jurk? Dan is het mooi om een basic sieraad om te doen. Kies voor een dunne ketting met een mooie steen of ga mee met de trend op dit moment: slavenarmbanden. Klassiek, rustig en past bij elke jurk!

Basic trouwsieraden

ti sento ketting

Ti Sento Ketting €69

calvin klein ketting

Calvin klein Ketting €80

tommy hilfiger ketting

Tommy Hilfiger Ketting €119

selected jewels

Selected Jewels oorbellen €194.95

michael kors oorbellen

Michael Kors oorbellen €79,00

ti sento armband

Ti Sento armband €249,-

Setjes trouwsieraden

Zijn er teveel keuzes en kom je er niet meer uit? Kies dan voor een setje. Meerder merken bieden dit aan en het past altijd bij elkaar. Swarovski heeft meerdere setjes, maar Skagen ook. Hieronder een aantal van mijn favoriete setjes.

swarovski setje

Swarovski Set €149

swarovski set

Swarovski setje €349,-

 

Skagen setje

skagen

Skagen oorbellen € 45,-

skagen armband
Skagen armband € 69,-

Waar zou jij voor gaan? Durf je een statement sieraad aan of ga je toch voor de basics? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!