Houd je van stoere en mooie armbanden waar je lekker mee kunt mixen en matchen? Waarmee je keer op keer nieuwe combinaties kunt maken? Dan zijn de armbanden van het Nederlandse Rebel and Rose echt iets voor jou.

Stoer en mooi

De naam geeft het al een beetje weg; de sieraden van Rebel and Rose zijn voor zowel mannen als vrouwen. Voor de Rebel en zijn Rose. De collectie bestaat onder andere uit de “More Balls Than Most” en de “Lionhead”. Geen doorsnee namen voor sieraden, maar dit merk is dan ook alles behalve dat. Traditioneel? Dat is niks voor Rebel and Rose. Naar eigen zeggen is het merk bedoeld voor de echte avonturiers, de levensgenieters die hun eigen weg gaan. De armbandjes zijn vrolijk, mooi en fashionable, maar tegelijkertijd ook stoer en echte statement pieces.

Free spirits don’t follow trends, they set them

Building Blocks

Deze sieraden zijn ideaal om mee te mixen en te matchen. Het zijn als het ware building blocks waar je keer op keer nieuwe combinaties mee kunt maken en waarmee je je eigen stijl kunt blijven ontwikkelen. Er zijn geen regels, draag ze hoe je zelf wilt. Hello wristparty! Tip: de armbandjes laten zich goed combineren met een mooi horloge.

Meer zien van dit merk? Bekijk dan onderstaande video en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal.