Het is bijna Moederdag! Heb je nog steeds geen idee waarmee jij jouw moeder dit jaar eens zult verrassen? No worries, vandaag delen wij een aantal last-minute ideeën om je moeder toch nog een onvergetelijke dag te bezorgen. You’re welcome!

Ontbijt op bed

Een goed begin is het halve werk! Wie houdt er nou niet van een uitgebreid ontbijt op bed, inclusief verse croissants? Vergeet de champagne niet, er valt tenslotte iets te vieren.

Een zelfgemaakt cadeau

Ga creatief te werk en kies voor iets persoonlijks. Maak bijvoorbeeld een fotocollage met foto’s van jullie samen, of knutsel een paar unieke vouchers in elkaar die bij jou ingewisseld kunnen worden. Vooruit, nu krijgt ze eindelijk die massage die je al zo lang belooft.

Een workshop

Een cadeau is leuk, maar is het niet veel leuker om samen de handen uit de mouwen te steken? Check welke workshops er bij jou in de buurt worden gegeven, er zit ongetwijfeld iets leuks bij voor jou en je moeder.

Moederdag Tips Modern

Organiseer een high tea

Een goede reden om samen ongegeneerd te smullen van allerlei lekkere dingen. Bonuspunten scoren? Maak de lekkernijen zelf! Zo kun je laten zien dat je af en toe heus wel hebt opgelet als je moeder weer eens stond te zwoegen in de keuken. Macaron, anyone?

Een accessoire of een sieraad

Hoe leuk is het om je moeder te verassen met een cadeau waar ze altijd iets aan heeft? Een accessoire of een sieraad is bijzonder geschikt om te geven op Moederdag. Wat dacht je van een mooie ketting of een stijlvolle armband? Of heeft jouw moeder echt een nieuwe zonnebril nodig? Wij hebben onze favorieten vast voor je op een rijtje gezet. Klik op de icoontjes in de foto voor meer informatie en om de items direct te shoppen!

P.S. Weet je niet precies welke stijl jouw moeder heeft? Doe de exclusieve style check op Brandfield.nl en vind het ideale Moederdag cadeau. Vergeet niet om je moeder de check ook te laten invullen, want dan maken jullie kans op een reis voor twee naar Rome.

Fijne Moederdag!